Man ledsnar aldrig...

Det känns lite barnsligt att bli lika charmad av norrsken varje gång man upplever det. Barnsligt på ett positivt och kittlande sätt. Igår kväll och i natt syntes norrsken över stora delar av Sverige och självklart var vi ute för att plåta!

Efter en period av mycket kalla dagar och nätter så är det "bara" ett fåtal minusgrader och betydligt behagligare att vara ute med kameran. Bilden du ser ovan är tagen i natt utanför Umeå och det är lika vackert, lika spännande och fascinerande varenda gång man är ute och njuter av norrsken. För oss i Umeå så har ljuset börjat att komma tillbaka och med det även de otroligt fina vinterdagarna.

Vad händer på CyberPhoto just nu? Vi testar produkter för fullt och i "pipen" är X-Pro2 från Fujifilm som vi har höga förväntningar på då man lanserar sin tredje generation av X-Trans-sensorn. Test kommer inom kort och vi väntar på fullt användbara och testbara D500 och D5 från Nikon så att vi ska kunna färdigställa testerna på dessa samt att vi förbereder för eventuella nya produkter inom kort...håll koll i Bloggen så missar du inget!