Just DO it!

Det går inte att säga något annat än att Canons 400mm DO II är ett drömobjektiv för dig som gillar långa brännvidder. Det är mycket pengar, väldigt mycket pengar, men det är också så bra att vi måste använda ordet Prisvärt...

Mats skriver test och sammanfattar detta: Canon EF 400/4 DO IS II USM är ett fantastiskt trevligt och sanslöst bra teleobjektiv. Bildkvalitet och funktioner håller absolut högsta klass och tål att jämföras med de bästa objektiven man kan hitta på marknaden. Som gjort för dig som är ute efter en superskarp 400mm och som prioriterar lägre vikt och mindre storlek mer än högre ljusstyrka f/2,8, och utan att för den skull behöva kompromissa med bildkvalitén. Detta objektiv har nu hamnat överst på min personliga önskelista, och känns objektivet lika intressant för dig och ifall prisnivån inte är något hinder, varför tveka?

En av våra kunder, Janne, fick sitt 400mm DO IS II USM härom dagen och från att han lämnade ICA-butiken (utlämningsstället) med sitt paket så var han ute och plåtade 40 minuter senare. Du ser två bilder som är tagna med det här fina objektivet här ovanför på en havsörn och en sparvhök. Tack för bilden Janne och lycka till med ditt fotograferande, och för dig som suktat, hör av dig så hjälper vi dig med inbyte och finansering!

Läs hela testet här: Canon EF 400/4,0 DO IS II USM