Hälsning

Den här bilden har vi fått från Robert Halvarsson som visar en skidåkare med pannlampa som skapar en vacker effekt i bilden, eller hur? Snön har funnits i stora delar av landet senaste tiden men det töar och regnar bort snabbt...

Har du en vinterbild som du vill visa upp så maila gärna oss på blogg@cyberphoto.se så inspirerar vi varandra! Robert får två biobiljetter som tack för bilden och premie för att vi får visa upp den i Bloggen. Vad är det som behövs för att ta en bild som Robert? Förutom en varm jacka och en termos med varm choklad så behövs ett stativ, en kamera med ett hyfsat vidvinkligt objektiv (18-55mm funkar fint!) och en lång slutartid. För att testa sig fram så rekommenderar vi att man kör manuellt (M-läget) och testar sig fram med slutartid och bländaröppning kombinerat med ISO. Lycka till!