Fujifilm X-Pro 2

Test

Nu släpper vi testet på Fujifilms X-Pro2 och du kan läsa det redan nu, helt kostnadsfritt, på vår hemsida. Om du är en av de tusentals Fujifilm-användare som väntat på ett nytt kamerahus så är det dags att börja läsa...

Mats skriver: Det är extra roligt att få presentera produkter som många längtat efter - och här kommer ännu en. Fujifilm X-Pro 2 är uppföljaren till den banbrytande och otroligt populära X-Pro1, som var startskottet till den framgångssaga som Fujifilms X-system har kommit att bli. Fuji har med detta system revolutionerat mycket av synen på spegelfria systemkameror genom helt ny bildsensorteknologi kombinerat med med mycket genomtänkta och högpresterande produkter - inte minst ett objektivutbud som genomgående håller oerhört jämn och hög kvalitet. Att många jämför systemet med Leicas M-system är ingen slump. Att det dessutom kostar mindre att köpa är ju trevligt för de flesta!

Hela testet hittar du här: Fujifilm X-Pro2