Fujifilm Fujinon XF 100-400/4,5-5,6 R LM OIS WR

Test

Långt, långt namn men den är värd ett långt namn om regeln är "kärt barn har många namn". Det här är ett mycket kärt barn för alla som gillar Fujifilm och som vill ha mera brännvidd. Vi har testat och du kan läsa testet hos oss!

Mats skriver: Objektivet har en mycket rejäl konstruktion med ordentliga reglage och vred, samt allvädersskydd mot damm och fukt och en fluorbehandlad frontlins som verkar fukt- och dammavstötande. Detta är inget litet objektiv direkt, det är faktiskt större än Canons 100-400 zoomar som dessutom tecknar ut för den större fullformatssensorn. Autofokussystemet har två linjärt verkande motorer för snabb och tyst fokusering. Det är även försett med inbyggd bildstabilisering som kompenserar upp till 5 steg kortare slutartider än normalt.

Resten hittar du här: Fujifilm Fujinon XF 100-400/4,5-5,6 R LM OIS WR