Fujifilm FinePix X70

Test

Fujifilm och bokstaven X. Det är en kombination som vi alla känner till. Om inte ännu så i alla fall strax för du bör läsa testet på den här nya kompaktkameran från Fujifilm som överraskar oss. Stor sensor och fast optik låter läckert.

Mats skriver så här: Med sin vikt på cirka 340 gram, är X70 den lättaste kameran i X-serien som har APS-C-sensor. Reglage för ex.vis exponeringskompensation och en del andra viktiga funktioner finns på kameran ovansida, vilket gör det enkelt att snabbt komma åt dessa. Ett flertal av kamerans delar är tillverkade i aluminium, för att hålla vikten nere. Den manuella fokuseringsringen fungerar som även som en kontrollring, för snabb åtkomst till en rad olika funktioner. Kameran ger ett robust och gediget intryck med bra känsla i knappar och reglage.

Skynda dig att läsa resten här: Fujifilm FinePix X70