Dags för Canon!

I helgen uppmärksammar vi Canon med specialkampanjer och du kan läsa mera om produkterna på hemsidan då vi testat det mesta i deras sortiment och nyligen uppdaterat flera av testerna med de nya kamerorna för att se vad de går för!

Canon står för fotoprodukter av hög kvalitet men har de senaste åren breddat sig rejält inom medicin och mycket annat men själen och grunden i företaget är starten 1933 i syftet att göra bra kameror. Företaget fick heta Seiki kougaku kenkyuujo vilket för oss som inte kan japanska översätts till engelska Precision Optical Instruments Laboratory. Första kameran fick heta Kwanon, som barmhärtighetens gudinna inom buddhismen, ett namn som med tiden blev Canon. Den moderna historien kan avdelas i övergången till det digitala där Canon inte bara hängde med utan var i ledningen och sen dess har EOS D-serien varit ett varumärke och en produkt som de flesta av oss haft eller velat ha.

Vi har sålt Canon under lång tid och du kanske är en av de tusentals kunder som valt att köpa din Canon av oss? Alla vi på CyberPhoto passar på att tacka dig för att du handlat dina Canon-prylar av oss och vi hoppas att du vill fortsätta att göra det! Med de kampanjer vi har i helgen så hoppas vi att du hittar något som gör att våren blir ännu roligare att möta! Som tidigare skrivet har vi massor av tester men också videofilmer på Youtube som du kan kika på och lära dig mera om Canons produkter (se nedan).

Hoppas att du får en Canonhelg!

Här hittar du videoklipp om Canons produkter:
Youtube: Canon Powershot G9X, G5X m.fl.
Youtube: Canon Pixma Pro - skrivare!
Youtube: Canon XC10 4K video
Youtube: Canon 70-200 i fyra smaker!
Youtube: Canon 50mm i tre smaker!
Youtube: Canon EOS 5DS R - 8K Timelapse
Youtube: Canon EOS 7D Mark II