300mm i testbänken!

Vi har Olympus 300mm på plats för test och Mats har varit ute på vift idag för att se vad den går för och vi kan redan nu säga att det är en fin glugg som presterar riktigt bra. Ett utförligt test kommer inom kort!

Rolf, vår försäljningschef, passade på att fingra på detta mästerverk från Olympus och han kan bara hålla med Mats att detta är ett objektiv som förtjänar stämpeln PRO. Den första känslan är mycket god och det är verkligen ingen halvmesyr när det gäller känslan i knappar och vridringar. Ibland blir man besviken över känslan med den optiska kvaliteten är på banan men preliminärt är denna 300mm från Olympus helt rätt när det gäller alla delar. Förvänta dig ett test inom kort på vår hemsida, följ Bloggen så missar du inget!

Läs mera och boka här: Olympus M.Zuiko Digital 300/4,0 IS PRO