Vinnare: Husdjur

Vi har utsett vinnare i kategorin Husdjur och du hittar den bilden på vår Facebook-sida och Instagram och till vänster i denna bild ovan. Massor av bidrag har passerat juryn och vinnare är Max Fölkel med sin härliga bild. Vi gillar bilden skarpt!

Motivering: Den här bilden visar verkligen hur nära oss våra husdjur vi kan vara. Komposition, färgskala, detaljer och känslan av gemenskap gör att Max Fölkel är vinnaren av en Nikon B700 i kategorin Husdjur. Kort sagt, vi tycker om bilden.

Du kan se 20 andra bidrag som tog sig vidare i kategorin på vår Facebook-sida. Följ oss gärna både på Facebook och Instagram så missar du inga nyheter, tester eller annat skoj. Snart presenterar vi vinnaren i kategorin Vilda djur och ett 20-tal andra bilder på Facebook om du blir nyfiken. Håll tummarna för att du tagit dig vidare!

Foto till vänster: Max Fölkel
Foto uppe till höger: Elisabeth Larsson
Foto nere till höger: Matilda Audas Björkholm