Variabelt filter

Nyhet

Det är inte en helt ny produkt, ett variabelt gråfilter, men vi har en ny modell i sortimentet som är både prisvärd och erbjuder ett brett omfång när det kommer till effekt. Dörr lanserar nya 2,5-500 DHG variabelt gråfilter nu.

Nyttan av ett gråfilter kan du se ett exempel av på bilderna, helt enkelt när du behöver arbeta med längre slutartid men det finns för "mycket" ljus för att det ska vara möjligt. Att ha ett gråfilter kan rädda situationen men vi som pysslat med detta ett tag vet att helst vill man ha flera filter för att det ska bli rätt eller ett variabelt som ger exakt den effekt man vill ha. Kolla in de nya filtren från Dörr som kan varieras mellan 1,3 till 9 bländarsteg - i samma filter och det steglöst! Finns till de vanligaste storlekarna och kommer till oss inom kort.

Boka ditt exemplar: Dörr DHG variabelt gråfilter ND 2.5-500