Umeå: Jobba hos oss!

Då vi har fler och fler kunder som besöker butiken och handlar lokalt och regionalt så tillträder Stefan som Butikschef idag! Vi är superglada åt det samtidigt som vi behöver en till som vill jobba hos oss, kanske är det dags för dig?

Vi söker dig som VILL arbeta hos oss på CyberPhoto vilket är det absolut primära. Vi kommer att premiera dig som kan foto och gärna video samt har en känsla för att göra en bra affär. För att det ska vara en bra affär är det mycket viktigt att kunden är nöjd före, under och efter köpet. Tycker du om att arbeta ihop med ett gäng kollegor och skapa resultat i en miljö där det är högt i tak och man arbetar under kontorstid vardagar så är det vad vi kan erbjuda. Kön, ålder eller livssituation för övrigt är ointressanta faktorer för oss. Tjänsten avser 75%, tillträde vid årsskiftet och det är en tillsvidare-tjänst med provanställning 6 månader.

Maila din ansökan till tobias@cyberphoto.se som hanterar rekryteringen. All kontakt kring tjänsten sker per mail.

VILL du arbeta hos oss? Sök jobbet nu!