Tävla med oss!

Den här härliga bilden har Jonas Paulsson skickat in till oss i vår fototävling med temat Djur och vi vill passa på att säga tack till alla er som redan skickat in ert bidrag och välkommen till dig som funderar på att ta chansen att vinna en kamera!

Vinsten är en Nikon B700, en långzoomare som presterar, vad sägs om 60x optisk zoom och 4K video i ett kompakt format med bra objektiv? Du kan läsa mera om B700 via länken nedan men det vore en fin julklapp, eller hur? Jonas bild är ett exempel på en bild som platsar i kategorin Husdjur, en av det två kategorierna där vinnare utses och får varsin Nikon B700. För oss som älskar våra husdjur så är det fantastiskt roligt att bläddra runt alla bidrag då vi förstår hur roligt många har haft när man är ute och plåtar sina hundar, hästar och andra djur. Bläddra bara ett par steg ner i Bloggen för all information kring tävlingen...lycka till!