Olympus E-M1 Mark II

Test

Nu har vi ett skarpt test på nya Olympus E-M1 Mark II och du kan läsa det utan vare sig inloggning eller kostnad på vår hemsida. Se till att du läser allt för att se om det är en kamera som passar dina behov.

Mats skriver: E-M1 Mark II klarar i tyst läge (elektronisk slutare) med kontinuerlig autofokus och ej låst exponering att ta klassledande 18 b/s i Rawformat med 20 megapixels upplösning! Med låst fokus och exponering ökar hastigheten till imponerande 60 b/s. I läget Pro Capture kan du i princip helt eliminera all fördröjning i och med att kameran ligger i bakgrunden och buffrar bilder med 60 b/s innan exponering sker i upp till 1 minut, och när du väl trycker ner avtryckaren så finns valet att kameran sparar även de 14 första bilderna på minneskortet som den registrerat redan innan du tryckt ner avtryckaren helt.

Läs allt om E-M1 Mark II här: Olympus E-M1 Mark II kamerahus svart