Gott nytt år!

Vi vill passa på att önska dig som följer Bloggen ett Gott nytt år! Det ser dessutom ut som att det kan bli en extra vacker natt med rejäla norrsken - om data stämmer och allt faller väl ut, läge för ditt livs bästa bilder kanske?

Kombinationen av komposition, exponering, förgrund (fyrverkerier) och bakgrund (norrsken) kan bli en riktig lyckträff så se till att sätta batterierna på laddning och leta fram stativet så är det guldläge. Vi kommer att ha en tävling inom astrofoto inom kort så det kanske är vinnarbidraget som tas ikväll? I vilket fall, tack för att du följer Bloggen, tack för att du väljer att handla hos oss och välkommen åter under 2017 - vårt nyårslöfte är, igen, att testa ännu fler produkter och att skapa fler möjligheter till inspiration och kunskap!

GOTT NYTT ÅR!

Klicka här för större bild