CyberPhoto Awards 2016

Det har aldrig varit svårare att utse vinnarna till CyberPhoto Awards än i år. Det har lanserats många produkter som varit efterlängtade, överraskande och välpresterande så urvalet har varit större än någonsin vill vi påstå!

Efter mycket arbete och diskussioner är nu vinnarna utvalda och du hittar listan via länken nedan. I år är det verkligen prestigefyllt att vara med på listan då flera väldigt kompetenta produkter hamnar utanför den eftersom konkurrensen varit väldigt tuff! Du får gärna kommentera vilken produkt som du tycker om, hellre hade sett på listan eller som du håller med platsar i denna. Vi tackar i synnerhet Mats, som gett input från "verkligheten" då han använt och använder de produkter dagligen som konkurrerar i respektive klass, och Thomas som satt ihop listan. I listan ser du några av de tidigare vinnarna, tex Focus Nordic som tog storslam och Panasonic som fick pris för GM-serien.

Läs allt om vinnarna här: CyberPhoto Awards 2016