Sony DSC-RX100 V

Test

Vem minns serien V på TV? Nu är version V, eller fem (5), av Sonys DSC-RX100 här och vi har släppt testet av den redan nu och det är en ulv i fårakläder, eller en ödla i människokläder, för även om den är lik föregångaren är det en helt annan kamera,

Mats skriver så här: Det är snarare kamerans autofokus och seriebildtagning som imponerar stort, och som numera slår i princip varenda systemkamera med hästlängder. Även videokvaliteten är oerhört bra, och särskilt 4K-film synad på en 4K-skärm/TV av hög kvalitet. Bättre och framförallt snabbare kompaktkamera existerar inte, i alla fall inte i skrivande stund. Sony Cybershot DSC-RX100 V är en av få, eller kanske rent av den enda kompaktkameran som duger även för dig med höga proffskrav!

Hela testet hittar du här: Sony Cybershot DSC-RX100 V