Nikon School

Du vet väl om att du som har köpt en Nikon systemkamera har möjlighet att lära dig mer i Nikon School! Introduktionskursen går på ett flertal orter och i helgen kan du som bor i Umeå med omnejd ta tillfället i akt att få hjälp av duktiga lärare.

Nikon School Intro för digitala systemkameror är en kostnadsfri utbildning som ger dig koll på grundläggande termer, begrepp och funktioner - hur du kontrollerar bildkomposition, ljus, slutartid, bländaröppning, ISO-inställningar, exponering, brännvidd, blixt med mera för att få de resultat du vill ha.

Nu på söndag den 13 november hålls föreläsningen i Umeå och det är kostnadsfritt att delta!
Tid: 14:00-16:30
Plats: 1646 Studios, Lärlingsgatan 18 i Umeå

Lokalerna på 1646 Studios har toppklassutrustning för föreläsningar och det är enkelt att parkera i närheten av lokalen.

Viktigt! Gå in på denna länk och anmäl dig om du vill delta, där hittar du även kursen på andra orter än Umeå.

Här klickar du in på Nikons hemsida för anmälan till Nikon School