Nikon D5600

Nyhet

Dagens nyhet - Nikon D5600 - presenteras. Modellen är ett fint kreativt verktyg för dig som vill jobba mer seriöst med foto. D5600 ger dig också möjligheten att mycket enkelt dela med dig av allt ditt skapande till vänner på sociala medier via en smart enhet.

Idag presenteras nya Nikon D5600, uppföljaren till D5500 som blev utnämnd till bästa instegs-DSLR av TIPA 2015. Med detta som grund har man ytterligare förfinat ett redan lyckat koncept för dig som vill börja fota på riktigt.

En viktig uppdatering är just möjligheten att enkelt ansluta till kameran via Nikons SnapBridge. SnapBridge kan upprätthålla en konstant anslutning mellan kameran och din smarta enhet. Varje bild kan visas direkt på din mobil eller surfplatta och filmer kan enkelt föras över manuellt.

Utöver detta så får du bl a bättre bilder i sämre ljusförhållanden, en praktisk vinklingsbar pekskärm och möjligheten att redigera bilderna direkt i kameran med nya Nikon D5600.

Läs mer här:

Nikon D5600