Leofoto kolfiberstativ LT-2841

Test

Ett stadigt stativ hör till ett av de bästa tillbehören du kan satsa på om du gillar att fotografera. I dagens test kan du läsa mer om Leofoto kolfiberstativ LT-2841. I paketet ingår även kulled LH-30 med panoramahuvud RX1 som vi också har testat.


Leofoto är en tillverkare av mycket högkvalitativa stativprodukter. Man tillverkar både stativ, stativhuvuden och andra stativdelar - även åt ett flertal andra märken under andra namn. Leofotos egna produkter håller en markant högre kvalitet än det mesta annat vi provat.

Leofoto kolkolfiberstativ LT-2841 är ett utmärkt val för dig som söker ett lätt och smidigt stativ, och som värdesätter hög kvalitet före lågt pris. Ta del av hela testet här:

Leofoto kolfiberstativ LT-2841 + kulled LH-30 med panoramahuvud RX1