Firmware Pentax K-1

Nyhet

Nu har man släppt en ny programvara till K-1 och namnet är version 1.40. Du kan ladda ner denna uppdatering från Pentax, du hittar länken längre ner i detta inlägg och du följer bruksanvisningen för att uppdatera din kamera.

En ny funktion är att man kan köra en "Red-Lighted LCD Monitor Display Function" som man använder vid tex astrofotografering och är ute i mörkret. Pentax har verkligen ansträngt sig för att göra K-1 till ett bra val för astrofotografer och så fortsätter man att profilera den med denna nya funktion. Även Bulb Timer-funktion finns nu med exponeringstid upp till 20 minuter. Även en ny brusreducering vid långa slutartider följer med i den nya programvaran samt att man uppdaterar kameran för "Overall improved stability" vilket brukar betyda att man helt enkelt hittat småsaker i programvaran som är antingen felaktiga eller inte riktigt optimerade och det är kanske största skälet till att välja en ny firmware.

Pentax Firmware: Pentax K-1 firmware uppdatering