Søt

Ibland går det inte som tänkt sig, ibland blir det bättre...

Så vi skulle ut och ta några porträttbilder i vintras, samt också filma lite slowmotion. Det gäller att hitta en bra plats. Det slutade med att vi kom på att efter en skoterled så brukar snötyngda träd hänga ner över leden. Valet var gjort. Denna led är på sommaren en skogsbilväg. När vi tog denna bild så var den ännu inte en skoterled utan bara en skogsväg under djup snö. Det gick bra att ta sig dit, men när vi skulle vända så var det stopp, det gick varken framåt eller bakåt. Det är nackdelen med blöt snö, den packar ihop sig lätt och blir väldigt hal, så än en gång fick winschen rädda oss ur dilemmat. I alla fall så var jag mer chaufför än fotograf denna gång, men jag passade på att dra iväg några bilder och den här var den jag gillade bäst. Det är svårt att bli sötare än så här. Bilden är tagen på 90mm och bländare 5,6. Jag valde att redigera den till high key som du ser, det blir både lite sagolikt och modernt på samma gång.

/Thomas