Røde lanserar nytt

Nyhet

Røde har blivit det naturliga valet för många av våra kunder och nu har man lanserat två nya produkter som gör deras sortiment ännu bredare och bättre. Nya i-XLR och Link Newsshooter är riktigt proffsiga och smarta nyheter!

Läs mera om i-XLR här: Røde i-XLR, XLR till Ligtning-adapter
Läs mera om Newsshooter här: Røde Link Newsshooter trådlöst myggmikrofonsystem

i-XLR är en ny produkt som ger dig möjligheten att använda XLR-produkter till en iPhone eller annan produkt från Apple som har Lightning-kontakt. Funkar även med kondensator-mikrofoner med egen batterimatning. Läs mera via länken ovanför. Newsshooter ger dig möjligheten att köra trådlöst med XLR-mikrofoner och innehåller det du behöver för att komma igång. Systemet är serie II 2,4GHz för att uppfylla de senaste kraven och har 128 bitars kryptering. Kort sagt...proffsigt på ett enkelt och väl fungerande sätt.