Ricoh lanserar 360

Nyhet

Theta S har sålt massor och är en riktigt bra produkt för 360-video med tanke på priset. Därför blir vi inte överraskade av att Ricoh fortsätter att bygga på konceptet med en ny modell, Ricoh Theta SC är namnet.

Nya färger, enkel hantering och ett lägre pris gör att Theta SC blir högst intressant. Vi gillar Theta S och den har levererat väldigt bra resultat med tanke på priset. Vi tror att 360 kommer att växa som kategori och att det kommer flera och bättre kameror i segmentet de kommande åren och därför är vi spända på att testa Theta SC. S-modellen har HDMI vilket den nya saknar och inspelningstiden är kortare (5 min på SC mot max 25 på S) samt att LiveStream-funktion finns på Theta S. SC har en mycket enkel uppladdning till Facebook och Youtube via appen Theta+ Video App som finns till både Android och iOS. Den har även inbyggd timelapse-funktion!

Ricoh Theta SC börjar att levereras i november, kommer i fyra färger och priset blir 2890kr.

Läs mer: Ricoh Theta SC 360-graderskamera