Genesis videostativ

Test

Vi har testat Genesis fina videostativ CVT-20 och vi vet sen tidigare att den är riktigt fin men nu har Mats testat den "på riktigt" för att se vad den går för. Bra videostativ för bra pengar är inte så lätt att hitta men nu är det ett lätt val!

Mats skriver: CVT-20 är ett mycket stadigt stativ, och det tack vare sin tyngd och dubbla rör i den övre bensektionen. När det gäller stabilitet så finns det liksom inte några genvägar, det är helt enkelt tyngden som är den mest avgörande faktorn. Maximala arbetshöjden är ca 1,8 meter och totalvikten ligger på strax över 5 kg, så knappast något man frivilligt släpar med sig på fjällvandringen. Stativbenen består av 2 sektioner och är tillverkade i aluminium.

Resten hittar du här: Genesis videostativ CVT-20 test

Läs mer om fotostativ Genesis: Genesis C5 kolfiber