Fujifilm X-Pro2 uppdatering

Nyhet

Fujifilm fortsätter att hålla sina kameror uppdaterade genom att komma med ny firmware och nu får X-Pro2 en uppdatering som ger en del nyheter i den för övrigt fina kameran. Vi listar vad man vinner på ny firmware.

1) Ny autofokusalgoritm för snabbare och mer exakt autofokus samt förbättrad följande autofokus i kontinuerligt läge (AF-C). Antalet valbara fokuspunkter ( i AF-läge: "Enskild punkt") utökas från 77 till 91 punkter (13x7) och från 273 till 325 punkter (25x13).

2) Kompabilitet med den nya blixten EF-X500 som möjliggör trådlös TTL-styrning i upp till tre grupper och FP-inställning (High Speed Sync)

3) Effektivare strömhantering när funktionen "AUTO AVSTÄNGNING" får fler alternativ (15 sek, 30 sek, och en minut)

4) Förbättrad parallaxkorrigering för AF-punkt i optiskt sökarläge

Uppdateringen hittar du här: Fujifilm X-Pro2 firmware uppdatering