Canon EF-S 18-135/3,5-5,6 IS USM (Nano)

Test

Att byta ut sitt 18-55mm som medföljer i kit med många kameror är något många av oss har gjort i jakten efter bättre bilder. Fasta objektiv är populärt men även att gå vidare till tex. ett 18-135mm är en annan väg...hur är Canons nya 18-135mm?

Namnet är Canon EF-S 18-135/3,5-5,6 IS USM Nano och är en storebror eller ett naturligt val om man ledsnat på 18-55mm och vill ha ett större omfång eller som i just detta fall, man vill filma mera med sin systemkamera. Läs mera om varför just denna passar så bra i vårt test. Mats skriver: Nytt är också möjligheten att kombinera objektiv med en Power Zoom-adapter för att få följsam motorzoomning under filmning (Power Zoom Adapter PZ-E1, ingår ej - se tillbehör och film längre ner på sidan). Självklart har optiken även Canons optiska bildstabilisering för skakningsfria bilder vid handhållen fotografi.

Hela testet hittar du här: Canon EF-S 18-135/3,5-5,6 IS USM (Nano)