VINNARE!

Vi vann, för tredje året i rad, priset som ONLINE RETAILER OF THE YEAR på Mobilgalan igår kväll! Vi är otroligt stolta och glada för detta pris som grundar sig på vilken kvalitet vi håller då man testköper hos alla större återförsäljare i Sverige.

Bara att bli nominerade och sen ta oss till sista gallringen gör oss stolta och att då även vinna klassen gör det otroligt roligt för oss. Stefan (Kategoriansvarig Mobiltelefoni) och Peder (Säljare Mobiltelefoni) åkte till galan med förhoppningen om att vi skulle bli vinnare igen. Vi vill passa på att tacka alla kunder som väljer att handla hos oss, det är något vi verkligen uppskattar och vi delar detta pris med dig som kund till oss. I alla fall mentalt, det fina diplomet och "bucklan" behåller vi i fikarummet :)

/Alla på CyberPhoto