Streetfoto

Vi fick in massor av härliga bidrag till vår Streetfoto-del av tävlingen nyligen. Den här bilden är tagen av Johan Adermalm och är ett av bidragen som kom till sista gallringen. Tydligt kroppsspråk på killen...

Så här skriver Johan själv: Här kommer en bild från min serie La Bouqueria, som handlar om människors relation till mat. En ständigt aktuell fråga som alla kan relatera till och involveras i. La Bouqueria är en saluhall i Barcelona där lokalbefolkningen trängs med turister för att handla, umgås och äta. Här kan man spatsera runt i timtal och observera både mat och människor av alla de slag. En av favoriterna i serien är på denna pojke som fascinerats av fiskarnas taggiga gap och anatomi. Bilden är tagen med den diskreta kombon: Fujifilm XE-1, Fujinon 18 mm. Processad i Photoshop CS6.