Peak Design Messenger

Test

Vi har skrivit en hel del om Peak Design The Everyday Messenger och nu har vi släppt vårt test utav den och det är en fantastiskt bra kameraväska! Du kan läsa testet och beställa ditt exemplar redan nu hos oss!

Mats skriver: Vad har de flesta kameraväskor gemensamt? Vadderade avdelare, stora, skrymmande och fyrkantiga fack. Vad har alla kameror och objektiv gemensamt? Nja, de är väl knappast fyrkantiga. Avdelarna i denna väskan är specialdesignade för att anpassa sig bättre efter innehållet såsom runda objektiv etc. Med det magnetiska metallspännet öppnar och stänger du väskan snabbt med bara en hand. Låset har 4 st olika lägen och Peak Design The Everyday Messenger kan varieras i storlek från 13,5 liter till 20,5 liter.

Är du sugen? Läs testet här: Peak Design The Everyday Messenger Brun