Nikon D5

För proffs av proffs. Nikon tar ett rejält kliv med Nikon D5 när det gäller teknik. ISO-skalan är mellan ISO 100 och 102400 men nya LOW går ner till ISO och HIGH går till ISO 3280000. Ja, du läste rätt, dryga tre miljoner.

Nikon har släppt efterträdaren till Nikon D4s och det är nya Nikon D5. Boka ditt exemplar av Nikon D5 hos oss redan nu och ange ditt NPS-nummer (Vill du veta mera, besök Nikon.se eller kontakta oss) som kommentar på din order för prioriterad leverans. D5 har ett banbrytande AF-system med 153 punkter som hjälper dig att fokusera rätt, vare sig du fotograferar Formel 1,skidåkning eller kändisfesten. Nikon har utökat gränserna för ljuskänslighet– och vi gör det möjligt att fotografera motiv som ögat inte kan uppfatta. Och filmmakare som vill filma kan nu spela in 4K UHD direkt i kameran tack vare utvecklingen av D-film. Nikon släpper även en ny blixt: Nikon SB-5000, radiostyrd och har ett inbyggt kylsystem.

Nikon D5: Läs mer on Nikon D5 >>
Nikon SB-5000: Läs mer on Nikon SB-5000 >>