Känn Nikon

Nyhet

De tekniska specifikationerna verkar lovande och om du följde lanseringen på nätet igår kväll så vet du att man lyckades förmedla känslan av att Nikons nyheter är riktigt vassa. Just känslan är så viktig när man investerar i utrustning och här stärker du den...

Kolla in Nikons första filmer om D500 och D5 men gör det bara om du är beredd på att bli köpsugen, annars är det nog smartast att låta bli! Missa inte nya SnapBridge från Nikon som gör att du enkelt och snabbt får över bilder till din mobila enhet. En riktigt bra funktion som vi hoppas, och tror, blir standard på kommande Nikon-kameror och både uppskattat och välanvänt. D500 är först ut!

Nikon D5: Youtube: Inspiration Nikon D5
Nikon D5 4K UHD Video: Youtube: D5 - My Nebraska
Nikon SnapBridge: Youtube: Nikon SnapBridge
Nikon D500: Youtube: Nikon D500 Promo