Hårding!

Vilken väska eller ryggsäck ska man välja? Vi har massor av olika väskor men en som sticker ut är Boblbee Vortex som är en smart kameraväska för dig som är utomhus och då väljer snöskotern, skidorna eller motorcykeln i första hand.

Den här väskan tål det mesta! Kvaliteten är ruskigt bra och passformen är väldigt bra för killar och tjejer mellan 50-120kg (generaliserat). Alla som använt en Boblbee vet att de är mycket rejäla och bekväma. Det speciella med Vortex M180 är att inredningen är för dig som har kamerautrustning! Smart och mycket flexibelt. Dessutom ett remsystem som gör att du kan vända på väskan så att den är framför dig och sen fälla ner den och då komma åt all utrustning utan att ta av dig den. Också smart!

Läs mera och beställ nu, halva priset på ett begränsat antal: BOBLBEE M180 Vortex