Hähnel Captur sändare + mottagare

Test

Vi har testat en smart, och relativt billig, fjärrstyrning från Hähnel som fungerar över radio för att fjärrstyra din kamera med en trådlös slavblixt kopplad till kameran. Är du intresserad av ljussättning så läs vidare!

Mats skriver: Man kan även komplettera sitt Captur-system med extra mottagare om man nu vill styra flera kameror eller blixtar simultant från en sändarenhet (ingår ej, se tillbehör). Du kan till exempel ha flera kameror som simultant fångar ett förlopp, ur olika vinklar. Tänk dock på att det kan uppstå synkroniseringproblem/fördröjning om du försöker synkronisera flera kameror, detta pga att kamerorna alltid har en fördröjning innan bild tas. Blixtar saknar i princip saknar denna fördröjning. Så det gäller att hålla tungan rätt i mun om man ger sig på så avancerade uppställningar.

Mycket mera om detta kit hittar du här: Hähnel Captur sändare + mottagare för Canon