Fujifilm X-Pro2

Nyhet

Det senaste året har populära kameror uppdaterats vilket gjort många glada. EOS 7D Mark II blev en succé, Nikon D500 blir en succé och nu kommer Fujifilm X-Pro2 som också blir en succé. Det är vi säkra på!

Vi har redan fått känna och klämma på den nya X-Pro2 och vi är därför övertygade om att det blir en mycket stark produkt i segmentet. Den nya sensorn tillsammans med den nya processorn och autofokusen gör att kameran blir den snabbaste i X-serien! Vi kommer att testa proudukten inom kort och presentera hur den presterar bildmässigt men vi har redan sett en del bilder tidigare och vilken skillnad när det gäller brushanteringen på högre ISO! Mekanisk slutare som klarar 150,000 exponeringar och 1/8000sek slutartid, hybrid-sökare (dvs en riktig optisk sökare men med data som en elektronisk), nya förbättrade kontroller och dessutom något som vi tror kan bli populärt, en simulerad "analog film"-läge som kallas ACROS. Mera om detta i vårt kommande test!

Du kan boka ditt exemplar här: Fujifilm X-Pro 2 kamerahus

Film om X-Pro2: Youtube: Fujifilm X-Pro2 promo