Canon EF 600/4L IS II USM

Test

Nu testar vi även Canons 600:a och du kan läsa testet kostnadsfritt, som vanligt, på vår hemsida! Om du är i valet och kvalet vilket objektiv du ska välja så läs våra tester på tele-objektiven så gör du ett bra val till sist.

Mats skriver: Stabiliseringen har blivit avsevärt mycket bättre sedan version I, och klarar nu att handhållas med ca 4 steg längre slutartider än normalt, istället för bara 2 steg som med föregångaren, och är man rejält stadig på handen är det faktiskt inte omöjligt med närmare 5 steg. För IS finns två extra lägen avsedda för panorering, 2 och 3. Vilket det sistnämnda är mest lämpligt att använda till motiv som rör sig snabbt i olika riktningar eftersom stabiliseringen inte aktiveras förrän exponering sker.

Allt annat om denna glugg hittar du här: Canon EF 600/4L IS II USM