Blogg & bloggare

En kamera som syns lite överallt om man följer bloggar (mode, resor osv) är Olympus E-PL7. Det är en kamera som fått utrymme och det är inte så konstigt för den presterar mycket bra samtidigt som den tilltalar med andra styrkor också.

Vi har reflekterat över att just E-PL7 blivit en "bloggkamera" och nu förstår vi varför. Designen är tilltalande även för den som inte är intresserad av fotografering och kameror för övrigt och den vinklingsbara skärmen ihop med att man kan styra den via WiFi med sin smartphone (som en fjärrutlösare) gör att man kan hantera fotografering själv i högre grad än vanligt. Den filmar i bra kvalitet och har en HDMI för enkel uppspelning. För oss som gillar kameror och fotografering som hobby kanske kikar på OM-D men PEN-serien är en mycket prisvärd och kompetent serie kameror. Inte minst med nya PEN-F som nu gör entré...

Läs mera om PEN E-PL7 här: Om E-PL7 som bloggkamera

Missat nya PEN-F? Läs mera här: Olympus PEN-F