Vinnare: Fågel

Här ser du vinnaren i sommaren stora tävling på temat Fågel! Linus Englund heter fotografen och är den lycklige vinnaren av en succé-produkt, Tamrons finfina 150-600mm. Grattis till den fina vinsten!

Bilden är ett porträtt med liv och rörelse och allt stämmer i den. Som alltid, en subjektiv bedömning men juryn kunde enas till sist att Linus vackra bild på ett förhållandevis enkelt objekt tillsammans med en känsla av en målning är en vinnarbild. Nästan alla av oss har måsfåglar kring oss men det här var den bästa bilden när det kommer till ovanstående kriterier kombinerat med komposition och färgskalor som Linus också lyckats få till. Vi gratulerar Linus samtidigt som vi tackar alla hundratals deltagare - det har varit mycket givande att varje dag öppna mailkorgen för att få njuta av nya bilder på temat Fågel. Snart kommer höstens nästa tävling så håll ögonen öppna och fortsätt att följa Bloggen!

Grattis!

Vill du läsa mera om Tamrons 150-600mm? Klicka här: Tamron SP 150-600/5-6,3 Di VC USD