Vänliga grannar

Ett av våra nordiska grannländer som känns exotiskt är Island. De flesta har rest runt i alla eller några av våra andra nordiska grannar men många har fortfarande inte besökt Island. Det kanske är dags att hälsa på hos vår vänliga granne?

Vi har varit på Island och fotograferat under en långhelg och du kommer att få se en hel del bilder därifrån här i Bloggen. Vi vill mer än gärna att du som följer oss och har bilder från Island skickar dem till oss så att vi kan dela med oss av dessa och inspirera varandra. Islands-bilder som visas i Bloggen premieras med två biobiljetter! Bilden du ser här ovan är tagen av Albin (som du träffar i butiken i Umeå). Förvänta dig en hel del bilder från Island framöver och skriv gärna frågor eller funderingar som kommentar till respektive inlägg.