Tamron lanserar!

Nyhet

Nu lanserar Tamron de nya objektiven i deras satsning på fasta objektiv i form av 35 och 45mm f/1,8 med bildstabilisering. Vi är mycket spända på att få testa dessa och se om de är så bra som man påstår!

Vi har fått veta mera om objektiven via en Live-sändning igår och det verkar som att Tamron tagit omtag och verkligen satt ribban högt för konstruktionen i hopp om att nå nya nivåer när det gäller skärpa, bokeh och bildstabilisering. Även designen på objektivet har varit en stor del av utvecklingsarbetet så att man får en trevlig och ergonomiskt korrekt glugg att arbeta med. Pris och mera info kommer inom kort.

Läs mera och boka här:
Tamron AF SP 35/1,8 Di VC USD till Canon EF (fullformat)
Tamron AF SP 35/1,8 Di VC USD till Nikon F (fullformat)
Tamron AF SP 45/1,8 Di VC USD till Canon EF (fullformat)
Tamron AF SP 45/1,8 Di VC USD till Nikon F (fullformat)

Enligt preliminär information kommer dessa till Sony i ett senare skede.