Sony lanserar A7S II

Nyhet

Nu när Sony släppt A7'R II nyligen och succén med A7-serien fortlöper så ligger man inte och väntar på sofflocket utan man smäller till med ännu en kamera i serien, A7S II, som lanseras precis nu!

Tack vare stor sensor, inte lika hög upplösning som syskonen och konkurrenterna och massor av teknik i kameran lyfter man max ISO till 409600 och vi vet hur bra A7S är i dålig ljus så vi förväntar oss något utöver det vanliga i denna pjäs. Fortfarande ca 12,2 Mpixel med mycket stort dynamiskt omfång men ny med 5-axlig inbyggd stabilisering, intern 4K-filmning utan pixel-binning i fullformat och detta kombinerat med massor av professionella filmfunktioner! Autofokus är förbättrad på alla plan, både hastighet och träffsäkerhet. Leveranserna påbörjas i november 2015.

Du kan boka redan nu: Sony Alpha 7s II kamerahus

Mera information om pris kommer, riktpris ca 3400 euro.