Sirui W-2004 Stativ

Test

Sirui lanserar en serie helt vattentäta stativ och tidigare modeller har imponerat med sin byggkvalité och funktion som varit av Toppklass i nästan alla lägen. Vi kan varm rekommendera Sirui generellt och nya W-serien i synnerhet.

Vattentäta stativ? Du som varit ut och fotograferat i skog & mark vet att det lätt kommer in vatten eller annat som du inte vill ha i benen på ditt stativ när är lite tuffare förhållanden. W-serien är skapad för dig som är där ute och plåtar. Mats skriver: Stativet bara 52 cm i hopfällt läge och väger endast 2,1 kg, ändå klarar det kameravikter upp till 18 kg. Men ifall du använder enorma teleobjektiv och tunga proffskameror så bör du också välja ett tyngre och större stativ plus matchande stativhuvud. Stativ i denna storlek och viktklass fungerar bäst för normalstora kameror och objektiv. Sirui W-2004 nåt upp till en imponerade höjd av 180 cm, vilket är praktiskt är du fotograferar i djupare vatten, eller vill hålla din kamerautrustning borta från t.ex vattenstänk.

Läs resten och beställ här: Sirui Stativ W-2004 Aluminium