Nissin i40 blixt

Test

Nu inför hösten ökar försäljningen på blixtar och vi har testat några nyligen och idag släpper vi testet av i40, en lite mindre blixt som tilltalar om man också har en lite mindre kamera. Läs Mats test redan nu!

Mats skriver: Nissin i40 är en beundransvärt liten och behändig blixt som skapat mycket intresse på marknaden. Det som gör den särskilt intressant är att den kombinerar många funktioner, både för stillbild och video, i ett smidigt format. I en blixt som är ungefär hälften så hög som de flesta standardblixtar på marknaden inryms både en relativt kraftig elektronblixt med ledtal 40 (ISO 100, m, 105 mm utlysning), en LED-lampa för videobelysning, vidvinkeladapter och reflektorskiva. Dessutom medföljer en bouncer, vilket är föredömligt. Metallfot bidrar till känslan att detta är en rejäl och välbyggd blixt trots litenheten.

Hur den levererar hittar du här: Nissin i40 med stöd för i-TTL (ej Nikon 1-serien)