Nissin Di700 A

Test

Nissin har flera fina blixtar på sitt samvete och Di866 är en favorit bland många av oss. Nu har Di700 med tillägget A kommit och Mats har grottat i hur bra blixt det är...för nu kommer ju mörkret snart!

Så här skriver Mats: Nissins andrablixt har nu blivit ännu mer avancerad tack vare att man gett den möjlighet till trådlös radiostyrning via dedikerad Nissin-sändarenhet. Blixten säljs både med och utan denna sändare, så var uppmärksam på vilken version du väljer. En av de första sakerna man slås av på Nissins Di700A är färgpanelen på blixtens baksida. Färgkodningen av olika funktioner och inställningar kan göra det lite lättare att hitta rätt på denna blixt än på blixtar med traditionell svartvit display.

Resten finner du här: Nissin Di700 A, till Nikon AF med stöd för TTL/i-TTL