Mats tipsar!

Nyhet

Många har frågat vilken väska de ska ha då sortimentet är så stort och det finns många bra väskor & ryggsäckar. En som gjort succé är ProTactic från LowePro och det bekräftas av vår testare, Mats, som nu valt ProTactic privat.

Varför ProTactic? Mats svarar: Har använt de flesta märkena på marknaden och det är många som har bra och smarta lösningar men man måste oftast välja väska för just den dagens fotografering medan ProTactic fungerar smidigt genom att ge mig tillgång till mina fotoprylar via flera åtkomspunkter, eller öppningar, och passar därigenom (nästan) alltid. Utan klyschor så är det här en superkombination när det gäller funktion, form, design och ergonomi och priset landar på en högst rimlig nivå. Har köpt 350 och det blir nog en 450 också innan veckan är över...

Kolla in ProTactic här:
LowePro ProTactic 350 AW
LowePro ProTactic 450 AW