LowePro lanserar!

Nyhet

Idag lanserar LowePro ett gäng nya väskor i den nya ProTactic-serien och det blir några riktigt fina nyheter som vi tror kommer att passa många av oss. Du kan läsa test på 350 och 450 AW längre ned i Bloggen som visar hur bra dessa är!

Först kommer BP 250 AW som är avsedd för spegelfria systemkameror och 3-4 objektiv och andra tillbehör samt en surfplatta eller laptop. Samma kvalitet och funktioner som de befintliga modellerna men anpassad till spegelfria system. SH 120 AW är en klassisk utrsutningsväska för spegelfria systemkameror och 2 objektiv och utrymmen för smartphone, plånbok och några tillbehör. SH-serien är en street-serie som passar många som kollar på Think Tank eller Peak Design när det gäller design och funktion. SH 180 AW är storebror och är för dig som vill ha en stadsväska och använder en klassisk systemkamera. Den rymmer tex en Nikon D750 eller Canon 5D Mark III med 24-70mm och 70-200mm samt en till, mindre glugg. Även surfplatta, smartphone och några till tillbehör får plats.

En riktigt häftig nyhet blir SH 200 AW som ser ut att bli en storsäljare! En riktigt snygg och praktisk väska med smarta öppningar för dig som har en hel del utrustning. Kommer att passa dig som tex fotograferar bröllop eller för fotografen som arbetar för en tidning - du rymmer tex en 5D Mark III med 70-200mm monterad och kan ta med blixt och 2 större objektiv till, kanske 3 om du är duktig på att packa samt din laptop och surfplatta samtidigt. Mera information om dessa väskor kommer inom kort på hemsidan!