CyberPhoto söker!

Nyhet

CyberPhoto söker ny Inköpschef! Då en av våra medarbetare tillträder en ny tjänst hos oss rekryterar vi nu en efterträdare som skall hjälpa oss att ta ytterligare kliv på marknaden.

Trots en tuff utveckling på fotomarknaden har CyberPhoto tagit andelar senaste åren och vi behöver nu en ny Inköpschef som ser till att vi fortsätter att utvecklas och förbättrar våra affärer. Vi vill fortsätta skapa bra affärer med våra kunder och behöver en driven och affärsmässig Inköpschef som skapar förutsättningarna för detta. CyberPhoto har fotografering i väggarna på företaget så det är meriterande om du är intresserad av bild & fotografering, men inget krav. Som inköpschef förväntar vi oss att du har en utbildning inom inköp och tidigare erfarenhet av personalansvar. Tillsammans med detta lägger vi stor vikt vid att du VILL arbeta på CyberPhoto och att du är driven, passionerad och älskar ditt arbete! Vi erbjuder en arbetsplats i Umeå med personalansvar över inköpsavdelningen och ett resultatmål för det arbete som ska göras. Då relationerna med våra leverantörer och internt är mycket viktiga behöver du vara lätt att kommunicera med.

VILL du arbeta på CyberPhoto AB och tillföra din energi & arbetsinsats så skicka en ansökan till oss, senast 30 september.

Tack på förhand!

/Patrick, VD

Ansökan skickas in till patrick@cyberphoto.se senaste 30 september 2015.