XF90 på test

Vi har påbörjat testet av Fujifilms nya 90mm objektiv och som vanligt med Fujifilm (de har skämt bort oss fotografer) så är det ett objektiv som levererar. Man blir lika glad varje gång...

Jag använder inte Fujifilm till vardags privat men är alltid förväntansfull när det gäller att få testa deras nya objektiv för jag har aldrig blivit missnöjd. Ibland levererar de vad man förväntar sig vilket är bra nog men ofta överlevererar deras objektiv. Nya XF 90 f/2,0 LM WR är inget undantag utan man blir positivt överraskad redan när man ser bilderna i kameran. En mjuk, gräddig bokeh och användbar skärpemässigt redan på f/2,0. Vi kommer att grotta in oss mera i denna och Mats kommer att komplettera med ett djupgående test men vi kommer att visa bilder under kommande veckor från detta objektiv. Tack vare objektiven är jag personligen sugen på att testa Fujifilm även privat...och det kanske du också är? Hör av dig till oss om du har frågor kring dessa kameror. Dessutom är det Cashback just nu...

Läs mera och beställ här: Fujifilm Fujinon XF 90/2 R LM WR