Vinnare korad - Meopta-tävlingen!

Nu är vinnare korad och vi gillar osjälviska vinnare, det är ju trevligare att ge än att få heter det. Camilla Sandmark heter vinnaren och är från Gävle, vi säger Grattis till ett sikte värde 11690kr!

Hon har svarat rätt på båda jaktfrågorna och den vinnande motiveringen lyder: En bättre födelsedagspresent skulle jag inte kunna hitta till min pappa,om jag så letade i veckor... Han har varit hängiven jägare och haft ett stort intresse av djur och natur i stort sett hela sitt liv och han har lärt mig massor. Vi delar det intresset,förutom det där med att jaga. En sådan här fin gåva skulle jag aldrig ha råd med själv,så det skulle ju vara kul om jag hade turen med mig och pappa skulle få en riktigt fin 70-års present!

Vi hoppas att Camilla blir superglad och att Camillas pappa blir snäppet gladare ändå med det här superfina siktet som han nu kommer att kunna använda i höst. Grattis än en gång och ett stort tack till alla er som medverkade i denna tävling!

Mera om Meostar R2 hittar du här: Meopta Meostar R2 kikarsikten