Utmaning i sommar!

Du har väl inte missat vår tävling på temat fågel? Hela sommaren har du på dig att fånga en härlig fågelbild och ta chansen att vinna ett Tamron 150-600mm som pris - det vore väl något?

Den här bilden har Kent Bredahl skickat in till oss och vi gillar den skarpt. Det gäller att fånga rätt ögonblick och visst har Kent lyckats med denna unga och fina ladusvala som skriker efter mera mat. Se till att anta utmaningen att fånga en fågel på bild, gärna på ett kreativt sätt, som fångar vår uppmärksamhet och gör dig till vinnare! Reglerna läser du längre ned i Bloggen men kortfattat får du tävla med ett (1) bidrag som skickas in till blogg@cyberphoto.se senast 31 aug. Fri efterbehandling och efterbearbetning, du ska ha tagit bilden och ha rätten till den. Hoppas att du är en av oss som inte plåtar fåglar normalt sett men antar utmaningen och kan komma med något kreativt.

Tack till alla bidrag som redan kommit in, fantastiskt roligt att få bläddra bland dessa för att se hur duktiga fotografer vi har ute i landet!