Sony FE 90/2,8 G OSS Macro

Test

Vi har nu på sommaren testat Sonys 90mm Macro för fullformats-kamerorna med E-fattning. Väderskyddad och med inbyggd, effektiv stabilisering gör att den känns professionell och lämpar sig även för filmning...

Så här skriver Mats: Äntligen ett riktigt bra objektiv med Sony E-fattning som det inte står Zeiss på. Sony har tidigare inte lyckats frambringa lika vassa gluggar som Zeiss, som exempelvis Zeiss FE 55/1,8 ZA, FE 35mm f/1,4 & f/2,8 ZA-varianterna samt Loxia och Batis objektiven. Men med FE 90/2,8 G OSS Macro kan nu också Sony sälla sig till skaran av de bäst presterande objektiven med E-fattning. Fantastiskt trevligt och jag hoppas Sony fortsätter i samma riktning!

Kolla in alla testbilder och resten av testet här: Sony FE 90/2,8 G OSS Macro, för Sony E-fattning (fullformat)